Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane
Brezžični regulatorji temperature


Vabimo vas, da se seznanite z delom ponudbe SALUS Controls, ki jo predstavljajo brezžični regulatorji temperature; le-ti so idealna možnost za stranke, ki cenijo napredne tehnologije in tudi najvišje udobje uporabe. Sobni regulatorji za sisteme centralnega ogrevanja zagotavljajo popolno toplotno udobje.

Brezžični regulator temperature SALUS Controls omogoča enostavno upravljanje temperature v vseh stanovanjskih in pisarniških prostorih.


Kaj nudi brezžični regulator temperature?


Regulator temperature omogoča nadzor in upravljanje ogrevanja (v primeru serije SALUS Smart Home tudi prek spleta) s široko paleto funkcionalnosti za optimalno udobje, ob hkratni energovarčnosti. Vsak brezžični regulator temperature je izdelan iz najkakovostnejših komponent, kar zagotavlja brezhibno in zanesljivo delovanje. Naša ponudba zajema sobne regulatorje sistemov centralnega ogrevanja, namenjene za krmiljenje vseh tipov ogrevalnih sistemov (talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje). Naprave so namenjene za stanovanjske, poslovne in storitvene prostore. Brezžični regulator temperature pomeni enostavnost uporabe, tudi za namestitev ni potrebna zapletena montaža.


Zakaj je vredno uporabljati elektronski regulator temperature v vsaki sobi?


Ker je to stroškovno najučinkovitejša rešitev. Če se elektronske brezžične regulatorje temperature (npr. Quantum SQ610RF) namesti v vseh prostorih – torej v vseh ogrevalnih conah, kot so: spalnica, dnevna soba, pisarna, dnevna soba z jedilnico, lahko v vsakem od teh prostorov individualno nastavimo temperaturo in nikjer ne bo naključna.


Regulatorji temperature, ki jih nudi SALUS Controls


SALUS Controls se specializira na področju sodobnih krmilnih tehnologij v cilju nudenja strankam zanesljivih rešitev na področju inteligentne avtomatizacije stavb. V naši ponudbi najdete, med drugim, brezžične, elektronske regulatorje temperature, ki izpolnjujejo najvišje zahteve glede funkcionalnosti, dizajna in enostavnosti namestitve. Priporočamo:


• regulatorje (regulatorje temperature) s sodobnimi kontrolnimi zasłoni na dotik ter velikimi zasloni LCD, pa tudi:
• tradicionalne izvedbe, tj. enostavne regulatorje temperature, ki se jih upravlja ročno z zasukavanjem
• krmilnike temperature za podometno ali nadometno namestitev ali prostostoječe
• naprave, ki delujejo na frekvenci 868 MHz, kar zagotavlja stabilen signal, odporen na motnje.

Regulatorji temperature znamke SALUS Controls pomenijo tudi: velik zaseg, široke razpone regulacije temperature, možnost izbire med različnimi načini – odvisno od izbranega modela.


Naročite sodoben krmilnik temperature


Vsak regulator temperature SALUS Controls zagotavlja hitro komunikacijo med krmilno ploščo in kotlom. Naši regulatorji, ki so namenjeni za regulacijo sistema CO, so garancija kakovosti delovanja skozi vrsto let uporabe. Vabimo vas, da se seznanite s ponudbo razpoložljivih modelov.

Vabimo Vas, da se v primeru kakršnih koli vprašanj ali pomislekov, obrnete na tehnično službo podjetja SALUS Controls. Zagotavljamo tehnično podporo na vseh stopnjah uporabe izdelka ter zanesljive servisne storitve. Naša distribucijska mreža pokriva številna mesta po vsej državi. Na spletnih podstraneh za posamezne izdelke lahko preverite razpoložljivost danih izdelkov pri distributerju.

Kontakt
Začnite sodelovanje

KontaktTehnička Podrška

+385 95 3777 577

dragutin.padovan@salus-controls.eu


Horúca linka:
Ponedjeljak - Petak: 800-1600

InštalaterUporabnikRazvijalec
Salus

Distributer izdelkov znamke SALUS Controls:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. k.

ul. Rolna 4, 43-262 Kobielice (Šlezijsko vojv.),
Poljska
Davčna št. (NIP): 638 180 68 25
KRS: 0000440955,
pisarna: +48 32 700 74 53,
servis: +48 32 750 65 05,
faks: +48 32 790 44 85

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio