Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Senzor gibanja in polnilna postaja – NOVOSTI v ponudbi SALUS Controls!

Vrni se

V zadnjih tednih je bila serija SALUS Smart Home znamke SALUS Controls obogatena z novima izdelkoma. Gre za s strani inštalaterjev in uporabnikov dolgo pričakovani senzor gibanja (MS600) in za elegantno polnilno postajo za regulator SQ610RF (naprava podpira tudi WQ610RF – model s protokolom OpenTherm, izven serije Smart Home).

Zakaj senzor gibanja dopolnjuje Salusova pravila OneTouch in s tem povečuje uporabnost celotnega sistema SALUS Smart Home? Kako vam bo polnilna postaja olajšala vsakodnevno uporabo izbranih modelov regulatorjev? Odgovori sledijo.

Senzor gibanja – drobna stvar, ki sledi Vašim korakom

V povezavi s pravili OneTouch lahko MS600 deluje skupaj z drugimi napravami SALUS Smart Home, kot so: SR600, SPE600, RS600. V kombinaciji z našim pametnim vtičem (SPE600) ali relejem (SR600) omogoča ta detektor vklop ali izklop osvetlitve, ko zazna gibanje. Na videz je to očitna funkcija tovrstnih naprav, vendar pri tvorjenju scenarijev delovanja hišnih aparatur omogoča bistveno boljšo prilagoditev delovanja hišne avtomatike Vašim konkretnim preferencam. In to vse zato, ker je gibanje dejavnik, ki lahko sproži številne reakcije v pametnem domu. Celo najpreprostejše vzročno-posledične zveze znatno povečajo udobje stanovalcem, na primer, ko zapuščate kuhinjo z rokama, polno obremenjenima s prigrizki ali jedmi, Vam ni treba skrbeti glede ugasnitve luči. Ko senzor  zazna gibanje – Vam bo on sam ugasnil luč.

Pri formuliranju življenjskemu slogu prilagojenih pravil OneTouch ste omejeni le s svojo ustvarjalnostjo in domišljijo, pri čemer si z dodatno izkoristitvijo našega senzorja gibanja dodatno izboljšate svoje udobje ter tudi varnost in nadzor nad svojim domom.

Kakšne vrste vzročno-posledičnih odvisnosti (pravil OneTouch) lahko vključite v svoje instalacije?

1. Takoj ko stanovalec vstopi v stanovanjski prostor ali predprostor (npr. v kuhinjo, na hodnik), se prižgejo luči, a ko prostor zapusti, luči samodejno ugasnejo.
2. V trenutku zaznave gibanja/vsiljivca (npr. v garaži) se prižgejo luči, na Vaš telefon pa se odpošlje SMS obvestilo o dogodku.
3. Po zaznavi gibanja lahko senzor, ki deluje v sistemu, zažene obtočno črpalko sanitarne vode in Vam s tem omogoči uporabo tople vode.
4. S samim vstopom v stanovanje povzročite, da se prižgejo luči, odprejo/zaprejo žaluzije,  zviša temperatura.

Naprava je del sistema SALUS Smart Home, kar pomeni, da jo je možno uporabljati le skupaj z internetnim prehodom UGE600 in aplikacijo SALUS Smart Home. Delujoč skupaj s pametnim vtičem (SPE600) ali relejem (SR600), omogoča detektor vklop ali izklop luči, ko se zazna gibanje v prostoru/na stopnišču itd. Ima opcijo prejemanja brezplačnih obvestil o dogodkih (SMS, e-pošta).

Lastnosti artikla:

  • deluje do 3 let na eni bateriji
  • ni občutljiv na hišne živali – ne reagira na gibe živali težke do 36 kg
  • idealno soustvarja regulacijo OneTouch (na primer, ko senzor zazna gibanje v mraku ali temi, se prižge luč)

Polnilna postaja – udobje, dizajn, eleganca

S CDEU lahko priročno napolnite baterije dveh modelov naših brezžičnih regulatorjev temperature SQ610RF (serija Smart Home) in WQ610RF (serija, namenjena za upravljanje s kotlom). To storite z uporabo porta USB.

Napravo odlikujeta enostavnost uporabe ter z dizajnom minimalizirana velikost, s čemer se lepo prilega vsaki notranjosti. Koristno je tudi to, da polnilna postaja hkrati vsakodnevno uspešno služi kot stojalo za Vaš brezžični regulator temperature. Tako je po eni strani zelo koristna, poleg tega pa tudi priročna za uporabo ter ima zanimivo, sodobno estetiko.

Naprava se uporablja za polnjenje baterij brezžičnih regulatorjev temperature SQ610RF in WQ610RF (v prodaji posebej) prek porta USB.

V kompletu so:

  • polnilna postaja
  • napajalnik 230V.5VDC
  • kabel USB – mikro USB (1,5 m, bela barva)

OPOMBA: postaja podpira samo navedene modele regulatorjev.

Lastnosti artikla:

  • čas polnjenja SQ610RF in WQ610RF do popolne napolnitve s postajo je 24 ur
  • naprava je priročna in enostavna za uporabo
  • podstavek postaje je hkrati eleganten z minimalističnim dizajnom

Elementi Salusovega sistema Smart Home

Naj vas spomnimo na ostale elemente sistema SALUS Smart Home.

Sistem zajema naprave, ki omogočajo individualno regulacijo temperature v vsakem prostoru posebej (conska regulacija). To odpravlja pretitrano gretje v posameznih prostorih in s tem povezane izgube energije, ki so lahko velike. Te naprave vam omogočajo tudi krmiliti delovanje kotla, črpalk CO, ogrevanje sanitarne vode. Razen regulatorjev temperature zajema sistem SALUS Smart Home tudi:

Ključni element sistema SALUS Smart Home je internetni prehod UGE600, ki zagotavlja komunikacijo med napravami v omrežju ZigBee. Z enim od teh prehodov je možno seznaniti do 100 naprav, npr. regulatorje, pametne vtiče, releje, senzorje. Brezplačna internetna aplikacija (Google Play ali App Store) Vam omogoča krmiliti sistem od kjer koli. Z ustvarjanjem pravil OneTouch ter odvisnosti med napravami si lahko zgradite lastno bazo pametnega doma.

Kontakt
Začnite sodelovanje

KontaktTehnička Podrška

+385 95 3777 577

dragutin.padovan@salus-controls.eu


Horúca linka:
Ponedjeljak - Petak: 800-1600

InštalaterUporabnikRazvijalec
Salus

Distributer izdelkov znamke SALUS Controls:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. k.

ul. Rolna 4, 43-262 Kobielice (Šlezijsko vojv.),
Poljska
Davčna št. (NIP): 638 180 68 25
KRS: 0000440955,
pisarna: +48 32 700 74 53,
servis: +48 32 750 65 05,
faks: +48 32 790 44 85

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio